پاورپوینت کنترل کیفی آزمایشگاه میکروب شناسی دانلود پاورپوینت با موضوع کنترل کیفی آزمایشگاه میکروب شناسی، در قالب ppt و در 79 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تهیه و کنترل کیفیت محیط های کشت، توزین محیط کشت و افزودن آب، حل کردن محیط کشت، اندازه گیری و تنظیم pH، استریلیزاسیون، استریلیزاسیون با حرارت مرطوب، کنترلی کیفی اتوکلاو، استریلیزاسیون با صافی غشایی، آماده سازی جهت مصرف |
![]() |
دسته بندی | علوم آزمایشگاهی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2557 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 79 |
دانلود پاورپوینت با موضوع کنترل کیفی آزمایشگاه میکروب شناسی، در قالب ppt و در 79 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
تهیه و کنترل کیفیت محیط های کشت
توزین محیط کشت و افزودن آب
حل کردن محیط کشت
اندازه گیری و تنظیم pH
استریلیزاسیون
استریلیزاسیون با حرارت مرطوب
کنترلی کیفی اتوکلاو
استریلیزاسیون با صافی غشایی
آماده سازی جهت مصرف
پتری دیش
پارامترهای فیزیکی
روش تهیه برخی محیط های کشت
روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی)
روش تهیه محیط کشت آب پپتونه قلیایی یا APW (ترکیبی)
روش تهیه محیط کشت NaCl5/6% (براث/ آگار)
محیط مولر هینتون آگار
محیط Macconkey Agar
محیط Cary and Blair Transport medium
نگهداری محیط های کشت تهیه شده
علل اشکالات رایج در محیط های کشت
کنترل کیفی محیط های کشت می
منبع سویه های کنترل
روش انجام آزمون کنترل کیفیت محیط های کشت
تهیه سوسپانسیون می
بررسی آزمایش های عملکردی محیط کشت
آزمایش ظرفیت مغذی بودن (Nutritional activity) محیط های کشت پلیتی مانند بلاد آگار
آزمایش ظرفیت مهار کنندگی محیط های کشت انتخابی پلیتی مانند مکانکی آگار
آزمایش محیط های کشت لوله ای
کنترل محیط های کشت برای آزمایشهای بیوشیمیایی
کنترل محیط های ساخته شده تجاری (آماده مصرف)
بررسی آلودگی محیط های کشت (استریل بودن محیط های کشت)
سایر معیارهای تضمین کیفیت
کنترل کیفی محیط های کشت متداول
نگهداری دیسکهای آنتی بیوتیکی
کنترل کیفیت قطر هاله عدم رشد سویه کنترلی/ دیسک آنتی بیوتیکی
آزمایش کنترل کیفیت را باید درچه فواصل زمانی انجام داد ؟
نگهداری و استفاده از سویههای باکتریایی
کشتهای working control
استفاده از روغن معدنی در دمای اتاق
کشت عمقی و نگهداری در دمای اتاق
تست حساسیت
تهیه کدورت استاندارد نیم مک فارلند
کنترل کیفی و کالیبراسیون لوپ میکروب شناسی
انکوباتور
مراقبت از انکوباتور
اتوکلاو
انواع استریلیزاسیون
استریلیزاسیون مواد مصرفی آلوده
کنترل اتوکلاو با تست بیولوژیک
راهبردهای ایمنی هنگام کار با اتوکلاو
فهرست منابع
قسمتی از متن:
اندازه گیری و تنظیم pH: محیط های کشت دهیدراته اگر بطور مناسب تهیه شوند نیازی به تنظیم pH ندارند.pH نهایی محصول استریل شده را می توان روی پلیت یا بطری اندازه گیری کرد، اما باید آنها را بعد از سنجش pH دور ریخت. بنابراین بعد از استریل شدن و خنک شدن محیط کشت تا دمای C 25، مقدار pHرا در حد مورد نظر (2/0 ±) تنظیم نمایید. تنظیم pH معمولا با استفاده از هیدروکسید سدیم 40 گرم در لیتر (تقریبا" یک مولار) و یا با استفاده از اسید کلریدریک 5/36 گرم در لیتر (تقریبا" یک مولار) انجام می شود.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " کنترل کیفی آزمایشگاه میکروب شناسی " می باشد که در حجم 79 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی (سمینار و کنفرانس کلاسی) مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت گردیده است و قالب آن را نیز به دلخواه می توان تغییر داد.
پاورپوینت آشنایی با اثرات زیست محیطی طرح های آب و خاک و توسعه پایدار محیط زیست
محیط ,کشت ,های ,کنترل ,تهیه ,کیفی ,محیط های ,های کشت ,کنترل کیفی ,محیط کشت ,آزمایشگاه میکروب ,کیفی آزمایشگاه میکروب ,آزمایشگاه میکروب شناسی ,آزمایشگاه میکروب شناسی،
درباره این سایت